Bozuk fön makinesi abajur, açma halkası

Bozuk fön makinesi abajur, açma halkası çanta oldu -Antalya EXPO Centerda düzenlenen Otel Ekipmanları Fuarı kapsamında AKTOB tarafından düzenlenen Geri Dönüşüm Tasarım Yarışmasında ortaya çıkan eserler ilgi çekiyor -Kutu kolaların


ANTALYA (A.A) - Bekir Bektaş - Antalya EXPO Centerda düzenlenen Otel Ekipmanları Fuarı kapsamında Antalya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından düzenlenen Geri Dönüşüm Tasarım Yarışmasında ortaya çıkan eserler dikkati çekiyor.
     Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) eğitim uzmanı Nilüfer Yanar Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AKTOB olarak otellerde atıklarla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla Atma, değerlendir, çevreni koru sloganıyla Geri Dönüşüm Tasarım Yarışması düzenlediklerini bildirdi.
     Otellerden çok fazla atık çıktığını, bunların çevreye zararının bilindiğini vurgulayan Şen, Biz çalışanlar için de bu atıkların çöpe atılmadan önce değerlendirilebileceğini ve neler yapılabileceği konusunda bilinçlendirmek adına bir yarışma düzenledik. Otellerden ve okullardan yarışmamıza katılım oldu dedi.
     Üretilen şeylerin tekrar kullanılabilir olmasını hedeflediklerini, ortaya güzel ürünler çıktığını dile getiren Şen, Otellerdeki atıklardan yeni bir şeyler ürettiler. Açma halkalarından bayan çantaları, oyuncak sepeti, tablolar, bebekler, kola kutularından Kız Kulesi, bozuk fön makinesinden abajur gibi orijinal ürünler ortaya çıktı diye konuştu.
     ANFAŞ Otel Ekipmanları Fuarı kapsamında fuar alanında açtıkları standın büyük ilgi gördüğünü anlatan Şen, özellikle otel çalışanlarının gelecek yıl da fuara katılacaklarını söylediklerine kaydetti.
     Şen, AKTOB Yönetim Kurulu tarafından uygun görülmesi halinde yarışmanın gelecek yıl da düzenlenebileceğini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Bozuk fön makinesi abajur, açma halkası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER