BUGİAD ile BEBKA arasında protokol

BUGİAD ile BEBKA arasında protokol -BEBKA Genel Sekreteri Cülfik: -BUGİADa verdiğimiz destekle gerçekleşecek dış ticaret eğitimi sonunda, iş adamlarının dünya ticaretinde yaşadığı sıkıntılarının çözülmesini ümit ediyoruz


BURSA (A.A) - Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Dr. Mehmet Sait Cülfik, BUGİADa verdiğimiz destekle gerçekleşecek dış ticaret eğitimi sonunda, iş adamlarının dünya ticaretinde yaşadığı sıkıntılarının çözülmesini ümit ediyoruz dedi.
     Bursa Girişimci Sanayici İşadamları Derneği (BUGİAD), üyelerinin uluslararası ticarette daha etkin olmalarına önemli katkı yapacak Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi için BEBKA ile protokol imzalandı.
     BEBKA Genel Sekreteri Cülfik, törende yaptığı konuşmada, BEBKA olarak şimdiye kadar sanayicilerin her zaman yanında olduklarını pek çok uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi.
     Sanayicilerin ülke ekonomisinin temel taşı olduğunu dile getiren Cülfik, BUGİADa verdiğimiz destekle gerçekleşecek dış ticaret eğitimi sonunda, iş adamlarının dünya ticaretinde yaşadığı sıkıntılarının çözülmesini ümit ediyoruz. BEBKA olarak sanayinin gelişimine katkı yapacak projelere desteğimiz sürecek diye konuştu.
     BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise üyelerinin dünya pazarında daha aktif olması için yaptığı önemli çalışmalardan birini hayata geçirdiklerini belirtti.
     Üyelerinin ihracatına ve uluslararası ticarette daha fazla yer almalarını istediklerini anlatan Er, Bu eğitimle bilgi seviyesinin, istihdamın ve kar oranlarının artmasını, maliyetlerin de düşmesini hedefliyoruz. Bu projede de gördüğümüz gibi iş dünyasına verdiği destekler için BEBKAya teşekkürlerimiz iletiyoruz. Toplam dokuz kalemden oluşacak eğitimde dış ticaret mevzuatları ve uygulamaları, devlet destekleri, pazar araştırmaları gibi konular yer alacak ifadesini kullandı.
     Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber BUGİAD ile BEBKA arasında protokol Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER