Bulanıkta istişare toplantısı düzenlendi

Bulanıkta istişare toplantısı düzenlendi


MUŞ (A.A) - AK Parti Bulanık Teşkilatınca istişare toplantısı düzenlendi.
     İlçe Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdülmecit Cantepe, partilerinin; bütünlüğünün, başarısının ve büyüklüğünün, sürekli yapılan istişare toplantılarından kaynaklandığını söyledi.
     Başkaları bizi bölmeye, yıpratmaya ve sindirmeye çalışsa da çalışmalarımızdan ve birlikteliğimizden asla ödün vermedik diyen Cantepe, şöyle konuştu:
     Partimizin menfaati için birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmadı. AK Parti, partililerin gayretiyle var oldu. Devraldığımız bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yapılmamış hizmetleri yapıyoruz. Üç dönemdir Bulanık Belediyesini elinde tutan siyasi anlayış halka hizmet etmiyor. Önümüzdeki seçimde ilçe belediye başkanlığını halkın desteğiyle kazanacağız. İlçemize yakışan bütün hizmetleri en iyi şekilde sunacağız. Virane görünen ilçemizi ayağa kaldırmak ve hizmete susamışlığını gidermek için AK Partinin ilçede de iktidar olması gerekiyor.
     Toplantıya AK Parti İl Başkanı Alparslan Özmen, Yoncalı Belde Belediye Başkanı Bedrettin Akdeniz, partililer, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bulanıkta istişare toplantısı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER