Büro Memur

Büro Memur-Sen Osmaniye Şubesinin divan toplantısı yapıldı


OSMANİYE (A.A) - Büro Memur-Sen Osmaniye Şubesinin genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı.
     Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, bir lokantada düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, 65 bin üye ile Memur-Sen Konfederasyonu içerisinde 3. büyük sendika olmayı hedeflediklerini belirtti.
     Yazgan, kamu çalışanlarının sorunları ile yakından ilgilendiklerini, toplu sözleşme masasında kazanımları arttırmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Kamu çalışanlarının verdiği destek ile genel yetkili sendika olduk. Önümüzdeki süreçte kurulacak toplu sözleşme masasında hizmet kolumuzdaki çalışanları temsil edeceğiz. Hizmet kolumuzdaki 45 kurumun çalışanlarının sorunlarını rapor haline getiriyoruz. Büro Memur-Sen olarak toplu sözleşme masasında yumruğumuzu vuracağız ve kamu çalışanlarını hakkını isteyeceğiz. Masadan birçok kazanımla kalkacağız. Biz ne devlet düşmanıyız ne de devlet sendikasıyız. Biz sadece ve sadece kamu çalışanının yanındayız ve onların temsilcisiyiz.
     Fazla mesai ücretlerinin kaldırılmasını değerlendiren Yusuf Yazgan, alın terinin en kutsal değer olduğunu kaydetti.
     Memurların, mesai ücreti almadan çalışmasının mümkün olamayacağını belirten Yazgan, Fazla mesai ücreti yoksa fazla çalışmada yok. Kimse, memurları fazla mesai ücreti vermeden mesai saatleri dışında çalışmaya zorlayamaz. Büro Memur-Sen olarak bu haksız uygulamayı, bürokrasinin ve siyasetin haksız yaklaşımını ortadan kaldırmak için eylem dahil olmak üzere her türlü mücadeleyi vereceğiz diye konuştu.
     Memur-Sen ve Büro Memur-Sen Osmaniye Şube Başkanı Mücahit Çelik de, toplantıya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER