Bursadaki trafik kazaları MOBESEye yansıdı

Bursadaki trafik kazaları MOBESEye yansıdı -Görüntülerde, lodos nedeniyle bir ağacın yola devrilmesi de yer alıyor (Görüntülü)


BURSA (A.A) - Bursada meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarınca görüntülendi.
     Bursa Emniyet Müdürlüğü, son günlerde kentte meydana gelen 9 trafik kazasının görüntülerini basınla paylaştı. MOBESE kayıtlarında, genellikle dikkatsizlik nedeniyle yaşanan trafik kazaları görülüyor.
     Görüntülerde, Osmangazi ilçesi Tuna Kavşağındaki kazada yan yola dönmek isteyen araca halk otobüsü çarpıyor. Tuna Kavşağında trafiğin yoğun olması nedeniyle yavaşlayan bir otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarpıyor. Altıparmak Caddesinde ise kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan gelen bir otomobilin çarpma anı yer alıyor.
     Bir başka görüntüde de Millet Mahallesi Millet Kavşağındaki lambalarda bekleyen servis minibüsüne, arkadan gelen bir vinç çarpıyor. Millet Mahallesinde zeminin ıslak olması nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, sinyalizasyon direğine çarparak durabiliyor.
     Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi önündeki kazada ise bir otomobilin yan yola dönmek isteyen hafif ticari araca çarpma anı görüntülere yansıyor. Sinandede Mahallesi Volkan Caddesinde kontrolden çıkan otomobil, refüjden karşı yola geçerek seyir halindeki başka bir araca çarpıyor. Dörtyol kavşağındaki tramvay yoluna çıkan otomobil, arkadan gelen tramvayın çarpması sonucu aydınlatma direği ile tramvay arasında sıkışıyor.
     Bu arada görüntülerde, Atatürk Caddesinde lodos nedeniyle bir ağacın yola devrilmesi de yer alıyor.
     Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kazalardaki sürücü hatalarına dikkat çekerek, sürücülerin trafik kurallarına uymalarını istedi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursadaki trafik kazaları MOBESEye yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER