Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, hayatını

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, hayatını kaybeden futbolcu Bahtiyaroğlu ile şehit Piyade Onbaşı Güleçin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bursalı futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu ile Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen Piyade Onbaşı Süleyman Güleçin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
     Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Altepenin, ilk önce Bahtiyaroğlunun ardından da şehit Piyade Onbaşı Güleçin ailesini ziyaret ettiği bildirildi.
     Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satıkla Bahtiyaroğlu ailesinin Setbaşındaki evine giden Altepe, merhum futbolcunun babası İsmail, annesi Ayten ve ağabeyi Engin Bahtiyaroğlu tarafından kapıda karşılandı.
     Ölümün hak, yaşanan acının büyük olduğunu dile getiren Altepe, Allah sabır versin, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Böyle bir şeyi bünye kaldırmıyor fakat maalesef 1 saat sonra ne olacağımız belli değil ifadelerini kullandı.
     Altepe, ikinci taziye ziyaretini terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit düşen Piyade Onbaşı Süleyman Güleçin ailesine yaptı. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydınla İznikin Müşküle köyüne gelen ve şehidin babası Halil Güleçle görüşen Altepe, acılı aileye başsağlığı diledi.
     Altepe, Şehit Piyade Onbaşı Süleyman Güleç için köy meydanında düzenlenen mevlite de katıldı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, hayatını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER