Bursasporda kongre süreci

Bursasporda kongre süreci -Kulüp Genel Sekreteri Uslu: "Merhum Başkanımız İbrahim Yazıcının çizgisini devam ettirme adına aday olmam için yoğun baskı var ancak henüz bir karar vermiş değilim"


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, 7 Haziranda gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede, başkan adaylığıyla ilgili henüz bir karar vermediğini söyledi.
     Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkanları İbrahim Yazıcının beklenmedik vefatının ardından kulüp tüzüğü gereği olağanüstü genel kurul kararı alındığını hatırlattı. Genel kurul öncesinde kentte hareketli günlerin yaşandığını ve bu çerçevede Mesut Mestan ile Erkan Körüstanın başkan adaylıklarını açıkladıklarını ifade eden Uslu, kendisine de aday olması için yoğun baskı olduğunu bildirdi.
     "Merhum Başkanımız İbrahim Yazıcının çizgisini devam ettirme adına aday olmam için yoğun baskı var ancak henüz bir karar vermiş değilim" diyen Uslu, şöyle devam etti:
     "İbrahim Yazıcı bey bugüne kadar yaptıklarıyla Türk spor kamuoyunun takdirini kazanmış bir başkanlık görevi yaptı. Kendisinin farklı bir çizgisi vardı. Ben de kendisine en yakın isimlerden biri olarak bundan sonra yapmayı istediklerini çok iyi biliyorum. Başkan adaylığını da sadece ve sadece başkanımızın çizgisini devam ettirme adına düşünüyorum. Görüşmelerimiz sürüyor. Özellikle İbrahim Yazıcının devamı olarak bizleri görenler adaylığımızı açıklamamızı istiyor. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Bursasporun geleceği adına en iyi kararı vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın."
     Hiçbir polemiğin içinde olmamasına rağmen kendisinin rahatsızlığıyla ilgili çeşitli spekülasyonların da yapıldığını vurgulayan Uslu, "Şunu herkes çok iyi bilsin. Ben gayet iyiyim. Sağlığımla ilgili şu an bir sorunum da kalmadı. İşimin başında olduğum gibi Bursaspor ile ilgili de her türlü gelişmeyi yakından takip ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporda kongre süreci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER