Bursasporun 50. kuruluş yıl dönümü kutlama

Bursasporun 50. kuruluş yıl dönümü kutlama hazırlıkları -Kutlamaların, yeşil-beyazlı camiaya ve kente yakışır şekilde yapılması için geniş katılımlı 50. Yıl Projeleri Komisyonu oluşturuldu


BURSA (A.A) - Bursasporun, 50. kuruluş yıl dönümünün yeşil-beyazlı camiaya ve kente yakışır şekilde yapılması için geniş katılımlı, 50. Yıl Projeleri Komisyonu oluşturuldu.
     Özlüce Tesisleri Toplantı Salonunda Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, yöneticiler Recep Aydın, İrfan Koç ve İsmet Demirelin yönettiği il komisyon toplantısında, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yöneticiler Nejat Çölek ile Erkan Kamat ile taraftar dernekleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve medya mensupları hazır bulundu.
     Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, açılış konuşmasında, Trabzonsporun ardından şampiyonluk yaşayan ikinci Anadolu takımı olan Bursasporun 50. Kuruluş Yıldönümünün görkemli olması için çaba sarf ettiklerini söyledi.
     Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının talimatıyla 50. yıl kutlamaları için proje komisyonu kurduklarını ifade eden Uslu, Bizim kulüp ve yönetim olarak hazırladığımız projeler var. Ancak kentin tüm kesimlerinin projelerini bekliyoruz. Bize aktarılacak her proje titizle dikkate alınacak dedi.
     Bir katılımcının, 50. yıl kutlamaları için ne kadarlık bir bütçe hazırladınız- sorusuna Uslu, Bütçe ile ilgili bir çalışmamız olmadı ancak 50. yıl kutlamaları için gereken her şey yapılacak ve hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacak yanıtını verdi.
     Uslu, kutlamalar çerçevesinde, 50. yıl logosu, dünyaca ünlü Real Madrid gibi bir takımla özel maç yapmak gibi düşüncelerinin de bulunduğunu belirtti.
     Bursasporun taraftar gruplarından Teksasın lideri Selim Kurtulan, proje kapsamında Bursadaki her mahalleye, köye, beldeye belli aralıklarla Bursaspor bayrağı dikilmesini, bunun da yönetim tarafından yaptırılmasını önerdi. Uslu, bunun üzerine, Neden bunu yönetim yapsın ki. Kentin dinamikleri var. Bursasporu sevenler bayrakları yaptırsınlar ve altlarına isimlerini yazsınlar dedi.
     Toplantıda, Bursaspor 50. kuruluş yıl dönümü için film tadında uzun metrajlı bir belgesel ile kulüp tarihinin ayrıntılı bir şekilde kaleme alınacağı bir kitap hazırlatılması da önerildi.
     Daha sonra 10 kişilik, 50. Yıl Projeleri Komisyonu oluşturuldu.
     Toplantının son bölümünde söz alan Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, 1963 yılında kurulan Bursasporun ilk üyelerinden biri olduğunu belirterek, Size bir anımı anlatmak istiyorum. 1964 yılında Bursaspor için Erol Büyükburçun katıldığı bir konser tertip ettim. O konserden elde edilen geliri kulübe götürdüğümüzde gördük ki Bursaspora bütçesinden fazla bir para kazandırmışız. Herkesten Bursaspora hiçbir menfaat beklemeden imkanları ölçüsünde destek vermesini bekliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporun 50. kuruluş yıl dönümü kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER