Bursasporlu futbolcular yeni sezonda iddialı

Bursasporlu futbolcular yeni sezonda iddialı -Turgay Bahadır: UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmak istiyoruz -İbrahim Öztürk: Avrupa kupalarında başarılı olacağımıza inanıyorum -Serdar Aziz: Yeni sezon için çok iyi çalışıyoruz


BURSA (A.A) - Bursasporun golcü futbolcusu Turgay Bahadır, UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmak istiyoruz dedi.
     Turgay Bahadır, Bursasporun yeni sezon formalarının tanıtıldığı defilede basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın önüne artık hep büyük hedefler koyduğunu söyledi.
     Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini, yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Turgay Bahadır, Hedeflere varmak için iyi çalışmak gerekiyor, biz de çok iyi hazırlanıyoruz. UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmak istiyoruz. Geçen sene yeni isimler vardı, yeni kadro vardı. Bu sene daha oturmuş bir kadromuz var. Başarılı olacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     -İbrahim Öztürk-
    
     Defans oyuncusu İbrahim Öztürk de oturmuş kadroyla Avrupa kupalarında daha başarılı olacaklarına inandığını bildirdi. Gelecek sezon ligde yine zirveyi hedefleyeceklerini anlatan İbrahim, şunları söyledi:
     Öncelikli hedefimiz, son yıllarda olduğu gibi öncelikle Avrupa kupalarına katılma vizesi almak. Ayrıca Avrupa kupaları da bizim için çok önemli. Artık oraya da alışmamız gerekiyor. İlk başta hem heyecan hem tecrübesizlik vardı onu da atlattığımızı düşünüyorum. Avrupa kupalarında başarılı olacağımıza inanıyorum.
    
     -Serdar Aziz-
    
     Serdar Aziz ise taraftarların ve camianın beklentilerini çok iyi bildiklerini belirtti. Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, daha sonra Avusturyada yoğun bir kamp dönemi geçireceklerini anımsatan Serdar, şöyle devam etti:
     Yeni sezon için çok iyi çalışıyoruz. Hem kendim hem de takımım adına çıtayı her geçen gün yükseltmek için yoğun çaba gösteriyorum. A Milli takım hedefim vardı, bunu gerçekleştirdim. Ancak sakatlığım nedeniyle forma giyemedim. Hazır bir şekilde gidip A Milli Takım formasını üzerimden çıkarmamak istiyorum. Benden bu yıl da beklenti çok. Bu beklentilere cevap vermek istiyorum. Çok çalışıyorum ve bu çalışmalarımı sezona yansıtmak istiyorum.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporlu futbolcular yeni sezonda iddialı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER