Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever: -Atatürkün bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini her bakımdan ilerletmek ve gelecek nesillere bırakmak en önemli hedefimizdir


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Atatürkün bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini her bakımdan ilerletmek ve gelecek nesillere bırakmak en önemli hedefimizdir dedi.
     Sever, Atatürkün vefatının 74. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, dünyanın Atatürkün devlet adamlığını, komutanlık dehasını ve barışseverliğini daha çok konuşmaya başladığını ifade etti.
     Atatürkün Türkiye Cumhuriyetini kurarak dünyanın hayranlığını kazanmış bir lider olduğunu belirten Sever, şunları kaydetti:
     Atatürkün bizlere vermiş olduğu ülkemizi çağdaş uygarlıklar düzeyinin üstüne çıkarma görevini, hiçbir zaman unutmuyoruz. Bu görevin gereklerinin yerine getirilmesi için, her gün daha da artan bir hızla ve azimle çalışmak mecburiyetinde olduğumuzu biliyoruz. Atatürkün bize bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini her bakımdan ilerletmek ve gelecek nesillere bırakmak en önemli hedefimizdir.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER