Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Manisa Milletvekilleri kutlama mesajları yayımladı


MANİSA (A.A) - Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Zafer Bayramı nedeniyle Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Sakine Öz kutlama mesajı yayımladı.
     AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ, Türk milletinin Anadolu topraklarından kendisini sürmek isteyenlere karşı Trablusgarbda, Çanakkale-de ve yurdun her köşesinde her yaş ve kesimden insanıyla bir bütün olup dünyaya meydan okuduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ona inanan Türk milletinin büyük bir mücadeleye ve zafere imza attığını vurguladı.
     Özdağ, Meydan muharebesi sonucunda Yunana ve onlara destek veren ülkelere gereken cevabı verdik. Bu cevap veriş biz Türklerin Anadolu toprakları üzerinde kalıcılığımızı gösteren bir kilometre taşıydı. Anadolu toprakları kıyamete kadar bizim olacaktır. Anadolu topraklarında güçlü ve demokrasiyi içselleştirmiş bir orduya, güçlü aynı zamanda üzerine sevgiyi ve ahlakı giydirmiş teknolojiye sahip olmaya devam edeceğiz dedi.
     AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş ise kutlama mesajında Kuvayı Milliye ruhuyla tarihin en büyük kahramanlık destanlarının yaratıldığına dikkati çekerek şunları ifade etti:
     Türkiyemizin kurtuluş mücadelesi, bir milletin var olma ve yaşama arzusunun gönüllerde yükseldiği bir meşale olmuş ve kutlu bir dönem olarak tarihteki şerefli yerini almıştır.
     30 Ağustos Zaferiyle Türk Milletinin kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir. 30 Ağustos Zaferi, vatanımızın asla bölünmeyeceğini, Büyük Türk Milletinin asla ve asla yok edilemeyeceğini, şanlı bayrağımızın göklerden indirilemeyeceğini, gök kubbeyi inleten ezan seslerinin dindirilemeyeceğini bütün dünyaya ilan eden kutsal bir zaferdir.
     CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise kutlama mesajında 30 Ağustos tarihinin zaferlerle dolu Türk tarihi için en önemli günlerden biri, Türk ulusunun yeniden diriliş günü olduğunu ifade etti.
     Öz, şunları ifade etti:
     30 Ağustos Zafer Bayramı, ülke bütünlüğünün sonsuza dek parçalanmayacak biçimde sağlandığı günün adıdır. Türk halkı, bu savaşta adeta küllerinden doğmuş ve tarihe adını altın harflerle yazdırmış destansı bir zafer kazanmıştır. Yeni Türkiye Cumhuriyetinin temelleri de bu zafer üzerine kurulmuştur. Bu nedenle bağımsızlığımızdan ödün verecek girişimler, aslında 30 Ağustos zaferine gölge düşürmek anlamını taşımaktadır. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, daha karanlık günlerde yarattığımız zaferin heyecanıyla, tam bağımsız bir Türkiyenin sonsuza dek yaşayacağına olan inancımı vurguluyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER