Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Kadirlide 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı


OSMANİYE (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Kadirlide düzenlenen törenle kutlandı.
     Kaymakam Necip Çakmak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik ve Belediye Başkanı Ömer Tarhan tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyuldu.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Jandarma Başçavuş Recep Çelikin günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Kaymakam Çakmak, makamında protokol üyeleri ile birlikte bayramlaşarak, makamında tebrikleri kabul etti.
     Çakmak, burada yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Yüce Türk Milletinin, emsalsiz mücadele ve azmi ile Türkün bir tarih adı olduğunu ve yok edilmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha açıkça ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, Kadirli halkının ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyorum dedi.
     Şehitlik ziyareti, Kur-anı Kerim okunması ile dua edilmesinin ardından mezarlara karanfil bırakılmasıyla sona eren törenlere, Cumhuriyet Savcısı Ayhan Altunbaşlıer, daire ve okul müdürleri, güvenlik mensupları, Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Işıkbol, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER