Büyükçekmece Belediyesinden Doğana ziyaret

Büyükçekmece Belediyesinden Doğana ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Büyükçekmece Belediyesinden İzmit Belediyesinin projelerini incelemek için Kocaeliye gelen heyet, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Doğan, yaptıkları hizmetlerin başarılı bulunmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, İzmit halkına hizmet ederken her şeyin en iyisini sunmak istediklerini ve bunun için çok çalıştıklarını söyledi.
     Doğan, İzmit Belediyesinin başarı formülünün çok çalışmak olduğunu dile getirerek, yapılan işlerin tamamının bir ekip çalışması sonucu ortaya çıktığını kaydetti.
     Her zaman yenilikçi olmak için çalışan, gözlemleyen, iyi analiz eden ve çok çalışan bir ekipleri olduğunu vurgulayan Doğan, Her biri birbirinden profesyonel kişilerden oluşan ekibimizin işi gücü, hizmet üretmek. Bu ekiple büyük işler başardık, başarmaya da devam edeceğiz dedi.
     Doğan, İzmit Belediyesinin Türkiyeye örnek olacak pek çok çalışması bulunduğunu anlatarak, özellikle Çocuk Hakları Okulunun dikkat çektiğini ifade etti.
     Heyet, ziyaretin ardından Cephanelik Spor Tesisleri, Kadın Sosyal Yaşam Tesisleri, Çocuk Hakları Okulu, Kültür Tepesi, Gölkaypark, Cumhuriyet Parkı ve Acısu Parkını inceledi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükçekmece Belediyesinden Doğana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER