Büyükşehirde Ocak ayı ihaleleri

Büyükşehirde Ocak ayı ihaleleri


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı içerisinde yapacağı ihalelerle çeşitli mal ve hizmet alımlarında bulunacak.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bazı gayri menkullerde kiraya verilecek.
     İlk olarak 9 Ocak 2013 Çarşamba günü 2. ve 3. aşama raylı sistem güzergahında yapılacak 434 adet reklam mecrasının işletmecilik hakkı, ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecek. Belediye Encümen Salonunda kapalı teklif usulü yapılacak ihale, saat 14.00de başlayacak. Muhammen bedeli KDV dahil 9 milyon 5 bin 37 lira olan ihale, kapalı teklif usulü ile gerçekleşecek.
     Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğünden temin edilebilecek.
     İhaleye katılmak isteyenler en geç 9 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 11.00e kadar istenilen belgelerle birlikte Kararlar Şube Müdürlüğüne başvurabilecek.
     Büyükşehir Belediyesinin Ocak ayı içerisinde gerçekleştireceği bir başka ihale, taksi duraklarına kurulacak olan toplam 19 ATMnin 10 yıllığına kiraya verilmesi için düzenlenecek.
     İhalede ilk olarak Sivas Caddesi güzergahında bulunan 11 adet ATM kiraya verilecek. 16 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 14.00de Belediye Encümen Salonunda başlayacak ihalede teklifler, 11 ATMnin tamamı için alınacak. Parça teklifler ise değerlendirmeye alınmayacak. Sivas Caddesi güzergahında bulunan 11 adet ATMnin muhammen bedeli 783 bin 300 lira olacak.
     Aynı gün yapılacak ikinci ihalede ise Mustafa Kemal Paşa Bulvarında bulunan 8 adet ATM, yine 10 yıllığına kiraya verilecek. Belediye Encümen Salonunda saat 14.30da başlayacak ihalede teklifler, 8 ATMnin tamamı üzerinden alınacak. Parça teklifler değerlendirme dışı kalacak. Mustafa Kemal Paşa Bulvarında bulunan 8 adet ATMnin muhammen bedeli 576 bin 756 lira olarak belirlendi.
     Büyükşehir Belediyesine ait Orduevi önü Ok Burcu arası alt geçitte bulunan 3 adet dükkan, yine bu ay içerisinde yapılacak olan ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek.
     Belediye Encümen Salonunda 23 Ocak Çarşamba günü yapılacak ihale, saat 14.00de başlayacak. Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğünden temin edilebilecek. İhaleye katılmak isteyenler en geç 23 Ocak Çarşamba günü saat 13.30a kadar istenilen belgelerle birlikte Gelir Şube Müdürlüğüne başvurabilecek.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Büyükşehirde Ocak ayı ihaleleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER