Büyükşehirin ilk iftarı şehit yakınları ve

Büyükşehirin ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının ilk iftarında Konyadaki şehit ve gazi derneklerinin üyeleri ile biraraya geldi.
     Büyükşehir Belediyesindeki iftar yemeğine, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Kabakcı, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur, gaziler ile şehit yakınları katıldı.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyanın bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik içinde huzurla karşıladığını söyledi.
     Ramazan Bayramına da aynı duygularla erişmeyi dileyen Akyürek, 55 mahallede gerçekleştirilecek olan iftar programlarına tüm Konyalıları davet etti.
     AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, şehit ailelerinin ve gazilerin fedakarlığının büyük olduğunu belirterek, Biz bu coğrafyada bin yıldır duruyorsak bunun bedelini hep beraber ödüyoruz, ödemeye devam edeceğiz. Bu coğrafyadan milletimizi silmek isteyenler bunu hiçbir zaman başaramayacaklarını görecekler diye konuştu.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Büyükşehirin ilk iftarı şehit yakınları ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER