Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz:

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz: Amacımız, daha yaşanabilir bir kent yaratmak


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, amaçlarının, daha yaşanabilir bir kent yaratmak olduğunu belirtti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin çeşitli birimleri ile Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekiplerinin, klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında, bir günde 100 ayrı noktada hizmet ürettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin kentin her noktasında Adananın sorunlarına çözüm ürettiği ve çağdaş bir kent için hizmet verdikleri kaydedildi.
     Günün her saati hizmet ürettiklerini belirten Aldırmaz, Büyükşehire bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Yol Şube Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı personeli Adananın her noktasında, ayırım yapmadan kentin dört bir tarafına eşit şekilde hizmet götürmektedir şeklinde açıklamada bulundu.
     Aldırmaz şu ifadeleri kullandı:
     Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla meydan ve kavşaklarda yeni düzenlemeler yaptık. Kavşak sayısı 50yi buldu. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yeni bulvarlar, kaldırım düzenlemeleri, engelsiz mekanlar, peyzaj uygulamaları, mezarlıkların düzenlenmesi gibi çalışmalar yapıldı. Amacımız, daha yaşanabilir bir kent yaratmak. Ortak Akıl Toplumun Projesidir anlayışıyla yürütülen hizmetlerimizi, vatandaşımızın da takdirle karşılaması, bizleri daha iyisini yapmaya teşvik etmektedir. Son 10 yılda sadece 4 köprü yapılmışken biz 2,5 yılda 30 yeni köprü yaptık. Bunun yanında 50 yılda yapılan 152 kilometre ana kolektöre biz 2,5 yılda 105 kilometre ilave ettik. Her şey Adanalılar için.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER