Büyükşehir Belediye Başkanından Sporcu Eğitim Merkezinde

Büyükşehir Belediye Başkanından Sporcu Eğitim Merkezinde inceleme


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hizmete açılan Seka Sporcu Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.
     Eski Devlet Malzeme Ofisinin atıl durumdaki 4 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan deposunun restore edilmesiyle kurulan Seka Sporcu Eğitim Merkezine gelen Karaosmanoğlu, merkezdeki antrenman salonlarını inceleyerek sporcu, antrenör, idareci ve velilerden antrenmanlar hakkında bilgi aldı.
     Merkezden geleceğin şampiyonlarının çıkacağını ifade eden Karaosmanoğlu, karate, boks, judo, tekvando, masa tenisi, güreş, kick boks, jetkunedo ve jimnastik branşlarının yanı sıra spor okullarının da faaliyetlerini düzenli olarak sürdürdüğü Seka Sporcu Eğitim Merkezinin amatör spor branşlarının adeta merkez üssü olduğunu kaydetti.
     Karaosmanoğlu, merkezin, Kocaelinin en büyük spor tesisi olduğunu, Marmaranın ise sayılı spor tesisleri arasına girdiğini dile getirerek, geleceğin şampiyon sporcularının yetişeceğine inandığını söyledi.
     Karaosmanoğlu, şöyle konuştu:
     Spora yapılan bu yatırımların mükafatını, önümüzdeki yıllarda ülke ve kent sporu adına alacağız. Kullanılmayan, atıl durumda bulunan, harabe binadan, bu binayı Avrupa standartlarında, modern ve cıvıl cıvıl sporcuların spor yaptığı bir spor kompleksi haline getirdik. Kocaeli artık sanayisi ile olduğu gibi sporcusu, spor yapanıyla da adından söz ettiren bir il olacak. Kocaelinin her noktasından tek araçla ulaşımının mümkün olduğu tesis, tüm Kocaelilere açıktır.
     Minik sporcularla sohbet eden Karaosmanoğlu, masa tenisi salonunda sporcularla masa tenisi oynadı.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanından Sporcu Eğitim Merkezinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER