Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Oktar: -TZDK yemekhanesi, aslına uygun restore edilerek sanat galerisi olarak vatandaşların hizmetine girecek


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, eski Türkiye Zirai Donatım Kurumu (TZDK) yemekhanesinin, aslına uygun restore edilerek sanat galerisi haline getirileceğini bildirdi.
     Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, TZDK yemekhanesinin sanat galerisi haline getirilmesi için 27 Temmuzda ihale düzenleyeceklerini belirtti.
     Mevcut binanın toplam bin 500 metre kare alana sahip olduğuna ifade eden Oktar, Çalışmalar sonuçlandığında, 375 ve 280 metre kare büyüklüğünde iki sergi salonu, ayrıca birer sunum odası ve kafeteryayı da Sakaryalıların hizmetine sunacağız dedi.
     Oktar, restorasyonun aslına uygun biçimde olacağını belirterek, Şehrimizin tarihinde ayrı bir yeri olan TZDK yemekhanesini restore edeceğiz. TZDK yemekhanesi, aslına uygun restore edilerek sanat galerisi olarak vatandaşların hizmetine girecek ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER