Çalışan Gazeteciler Günü

Çalışan Gazeteciler Günü -Belediye Başkanı Fadıloğlu: -Gazeteciler zor şartlar altında doğru ve tarafsız haber yaparak halkı bilinçlendiriyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gazetecilerin zor şartlar altında doğru ve tarafsız haber yaparak halkı bilinçlendirdiğini söyledi.
     Fadıloğlu, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla şehirde görev yapan gazetecilerle bir araya geldiği programda, kamu görevlileri ve gazetecilerin şehrin gelişimi adına önemli işlere imza attığını belirtti.
     Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Gazeteciler zor şartlar altında doğru ve tarafsız haber yaparak halkı bilinçlendiriyor. Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle buluştuk. Aslında bu tür toplantıları yılda bir kez değil, sürekli yapmamız gerekiyor. Bundan sonraki süreçte de bu tür programlarımızı süreklilik hale getirmeyi umut ediyoruz. Sizler her zaman vatandaşlarımıza doğru haberi sunmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Bu nedenle de basının hepimizin yanında ayrı bir önemi var. Hep birlikte şehrimizin kalkınması adına güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.
     Program hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER