Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: -"Türkiye, milletimiz 30 yılını kaybetti ama bu milletin düşmanları, bu milletin bölünmesini isteyenler kaybetmedi. Dolayısıyla bizim bu tabloyu ters çevirmemiz gerekiyor" (Fotoğr


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çözüm sürecine ilişkin "Türkiye, milletimiz 30 yılını kaybetti ama bu milletin düşmanları bu milletin bölünmesini isteyenler kaybetmedi. Dolayısıyla bizim bu tabloyu ters çevirmemiz gerekiyor" dedi.
     Çelik, partisinin Şanlıurfadaki Devlet Su İşleri konferans salonunda düzenlediği yerel yönetimler danışma meclisi toplantısında, siyasetin ehil ellerde olmadığı dönemlerin eziyet ve hezimete dönüştüğünü söyledi.
     Partisindeki ilişkilerin samimi ve iki yüzlü olmadığını anlatan Çelik, kişiye bağlı siyaset yürütmediklerini vurguladı.
     Çelik, Şanlıurfada güzel hizmetler yürütüldüğünü dile getirerek, partisinin iktidarı döneminde kente 13,5 katrilyonluk yatırım yapıldığını anımsattı.
     Türkiyenin çözüm sürecinden geçtiğini hatırlatan Çelik, şunları kaydetti:
     "Bu ve benzeri toplantıların yerel yöneticilerle yapılması da sürece katkı anlamında önem arz ediyor. Türkiye, milletimiz 30 yılını kaybetti ama bu milletin düşmanları bu milletin bölünmesini isteyenler kaybetmedi. Milletin sırtından silah sanayine yatırım yapanlar ve silah baronları da kaybetmedi. Dolayısıyla bizim bu tabloyu ters çevirmemiz gerekiyor. Buradaki en önemli argümanımız da yerel yönetimlerimizdir, belediye başkanları ve birlikte çalıştıkları meclis üyelerimizdir. Tabii ki bu sürece en önemli katkıyı sizler vereceksiniz. Bunun için bu toplantı önemli."
    
     -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel-
    
     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel de Türkiyenin 2014 yerel seçimlerine hazırlandığını hatırlatarak, gelecek seçimden de başarıyla çıkmak için gayret göstereceklerini söyledi.
     Partisinin makam veya mevki peşinde koşmayan üyelere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Türel, "Eğer aksi bir siyaset yaparsak bu partide o arkadaşların ömrü kısa oluyor" dedi.
     CHP ve MHPnin çözüm sürecine zarar verdiğine de değinen Türel, şöyle devam etti:
     "Bizi bu ülkeyi bölmekle suçluyorlar. Akan kan ülkeyi böler, akmayan kan ülkeyi birleştirir, bütünleştirir, kardeşliği pekiştirir. O yüzden hala yalan peşinde koşan hala kandan beslenmeye çalışan muhalefet, bizi çıktığımız bu güzel yolda iftiralarıyla kamuoyuna karşı zor duruma düşürmeye çalışıyorlar. Aslında bu iftiraların halkımız da farkında. Zaman zaman da Kemal Kılıçdaroğlu doğruyu söylüyor. Bu ülkede yalan söyleyenden Başbakan olmaz diyor gerçekten doğru söylüyor, o yüzden yalan söyleyenden Başbakan olamadığı için yıllardır Başbakan olamadı, inşallah olmaz da."
     Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş - Yasin Dikme / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER