Çanakkaleden kısa kısa

Çanakkaleden kısa kısa -Bigada öğretim üyelerinden kütüphaneye kitap bağışı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğretim üyeleri, fakültenin kütüphanesine kitap bağışında bulundu.
     Fakültenin İşletme Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Erdal Aydın ve Yrd. Doç. Dr. Yener Pazarcık, yaklaşık 500 kitabı Şehitlerimiz İçin 1 Milyon Kitap Kampanyası kapsamında Biga İİBF Kütüphanesine teslim etti.
     Yrd. Doç. Dr. Pazarcık, kampanyayı desteklememenin mümkün olmadığını belirterek, Şahsımıza ait kitapların bir kısmını bağışlamaya karar verdik. Umarız bu kitaplar, herkese yararlı olur ifadesini kullandı.
    
     -Meslek Yüksekokulunda Kariyer Günleri etkinliği-
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunca düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde, Miller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, öğrencilere deneyimlerini anlattı.
     Mildon, İlahiyat Fakültesi Terzioğlu Seminer Salonundaki etkinlikte, başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı.
     Şirketlerinin bulunduğu sektörler ve istikrarlı başarının sırlarına ilişkin bilgi veren Mildon, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
     Etkinliğe, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Kavak ile öğretim görevlileri katıldı.
    
     -ÇOMÜnün projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi-
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü tarafından hazırlanan AstroÇOMÜ 2013: Astronomi Yaz Bilim Kampı projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim ve Toplum Dairesince desteklenmeye değer bulundu.
     Yrd. Doç. Dr. Ayhan Karamanın yürütücü olarak görev yer aldığı projede, Eğitim ve Fen Edebiyat fakültelerinden çok sayıda öğretim elemanı görev aldı.
     Projenin hedef kitlesini ise Türkiyenin çeşitli bölgelerinde görev yapan fizik, fen bilgisi ve sınıf öğretmenleri oluşturuyor.
     Proje aracılığıyla katılımcı öğretmenlerin astronomi hakkında sahip olduğu temel bilgiler güncellenecek, bilime olan tutumlarını olumlu yönde geliştirip ve bilimin doğası konusunda daha gelişkin bir anlayış düzeyine ulaşmaları sağlanacak.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Çanakkaleden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER