Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden bayram

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden bayram yardımı -Dernek, Ramazan Bayramı öncesi 2 binden fazla aileye giysi ve ayakkabı yardımı yaptı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, Ramazan Bayramı öncesi 2 binden fazla aileye giysi ve ayakkabı yardımı yaptı.
     Temsilcilik yetkililerinden Bekir Koçak,yaptığı yazılı açıklamada, başta il merkezi olmak üzere ilçe, belde ve köylerde yaşayan 2 bini aşkın ihtiyaç sahibinin giysi ve ayakkabı ihtiyaçları karşıladıklarını bildirdi.
     Yoksullara bayramı, yetime tebessümü yaşatmaya devam edeceklerini belirten Koçak, şunları kaydetti:
     Afrika ve Arakan, Doğu Afrikada baş gösteren kuraklıkla birlikte bölgede yoğun bir yardım organizasyonu yapan Cansuyu, geçen yıl geçirdiği sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Pakistanı da unutmadı. Budist cunta devleti Myanmarın katliamlarından kaçan Arakanlı Müslümanlara yönelik acil yardım çalışmalarının da aralıksız sürdürüyor. Dünyanın bir ucunda bir Müslümanın ayağına diken batsa diğer ucundaki Müslümanın bunu hissetmesi gerekir. Kalbimiz ve dualarımız Arakan ile beraber.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden bayram Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER