Çaykur Rizespor teknik direktörü Korukır:

Çaykur Rizespor teknik direktörü Korukır: Çaykur Rizespor bireysel değil, takım oyunuyla başarıyı yakalayacaktır


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizesporun teknik direktörü Engin Korukır, yeşil-mavili ekibin bireysel değil, takım oyunuyla başarıyı yakalayacağını söyledi.
     Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıkları bulunan Çetin Güngör, Sezer Özmen, Hakan Hacıbektaşoğlu, Mesut Yılmaz, sarı kart cezalısı Kalu Uche ve hafta içi antrenmanda disiplinsiz davranış sergileyen Serhat Akyüzün, Adanaspor maçı kafilesinde yer almadığını belirtti.
     Sakatlıkların çokluğunun işlerini zorlaştırdığının düşünülebileceğini ifade eden Korukır, Kadromuzun hepsi çok değerli. Oynayan ve oynamayanların hepsi kadroda hak ettikleri için bulunuyor. Biz bireysel yeteneklere bağımlı bir takım değiliz. Çaykur Rizespor bireysel değil, takım oyunuyla başarıyı yakalayacaktır. Liderliği de takım oyununu sahaya iyi yansıtarak yakaladık dedi.
     Korukır, Adanaspor maçının zor geçeceğini vurgulayarak, Rakibimiz ligin iyi ekiplerinden biri. Kendi sahalarında seyircilerinin önünde kazanmak için oynayacaktır. Ancak biz de kazanmak için gidiyoruz. Liderliğimizi korumak istiyoruz, bunun için mücadele edeceğiz diye konuştu.
     Defansta sakat futbolcu sayısının çok olmasına rağmen, Serhat Akyüzü disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroya almadığını belirten Korukır, şöyle devam etti:
     Kimse Çaykur Rizesporun değerlerinin üzerinde olamaz. Disiplinsiz davranışlar içinde ben dahi olsam cezasız kalmamalı. Sakatların çokluğu nedeniyle Serhatı kadroya almam kulübün değerleriyle çelişir, herkes hatasının karşılığında bir bedel ödemeli. Kimse takım içinde bulunan uyumu bozmaya kalkmasın. Belki eksiklerimiz nedeniyle bir maç kaybedebiliriz ama kimliğimizi, kişiliğimizi kaybedemeyiz. Böyle durumlarda kaybedilen bir maç takımın geleceğini kurtarabilir.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor teknik direktörü Korukır: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER