CHP Bolu Milletvekili Özcan:

CHP Bolu Milletvekili Özcan: Yol nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 10 binlerce kişinin ziyaret ettiği Ak Şemseddin Hazretleri şenliklerine katılanların sayısı azalıyor


BOLU (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yol nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 10 binlerce kişinin ziyaret ettiği Akşemseddin Hazretleri şenliklerine katılanların sayısında bir azalmanın olduğunu ileri sürdü.
     Özcan AA muhabirine, her yıl yapımı devam eden Göynük karayolundan bahsedildiğini, yolun tamamlanmadığını söyledi.
     Göynüke gelen tatilcilerin yol nedeniyle zor anlar yaşadığına işaret eden Özcan, Ben şimdi Boluya gitmek için nereyi kullanacağım diye düşünüyorum. Tatilcilerin araçlarının göreceği zarar, yıllardır bu yolda çalışan araçların zararı, insanların zararları artık Göynüklülerde büyük bir düşünceye yol açtı. Yol nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 10 binlerce kişinin ziyaret ettiği Ak Şemseddin Hazretleri şenliklerine katılanların sayısı azalıyor. Bir an önce Göynük karayolunun bitirilerek ulaşıma açılması gerek diye konuştu.
     Özcan, Bolunun turizm konusunda kendisini göstermesi gerektiğini, bunu yaparken ilçelerle birlikte yapması gerektiğini, bunun için ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     (İÇ-EG-ATA)
<< Önceki Haber CHP Bolu Milletvekili Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER