CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı: -Etkin üyelik formasyonu, partimizi halkla buluşturma parti politikalarının halka anlatılması noktasında önemli bir rol oynayacak


İZMİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, parti içi eğitim programı kapsamında kasım ayı sonuna kadar 2 bin 200 eğiticinin eğitimlerini tamamlayacaklarını, etkin üyelik formasyonunun parti politikalarının tanıtımında önemli rol oynayacağını söyledi.
     Sarı, İzmir Kaya Prestij Otelinde başlayan ikinci devre CHP Eğitici Eğitim Programının açılışında yaptığı konuşmada, parti içi eğitim programları kapsamdaki bu etkinliğin ardından, kentte üye eğitimlerine de başlanacağını bildirdi.
     Üye eğitimlerine Ankara ve Mersinde başlandığını, gelecek haftalarda İstanbul ve İzmirin de buna dahil olacağını dile getiren Sarı, bu çalışmaların ilk etabı olan eğitici eğitimi programına katılanların, bölgelerindeki sosyal projelere öncülük edeceğini bildirdi.
     Sarı, Türkiye genelinde halen 887 eğitici adayının bulunduğunu, bugün İzmirde başlayan eğitimle bin 300 kişinin daha eğitiminin tamamlanmış olacağını belirterek, şöyle konuştu:
     İzmirde verilecek eğitimle birlikte kasım ayı sonuna kadar toplam 2 bin 200 eğiticiyi eğitmiş olacağız. Bu rakam parti içinde bir hareketlilik başlatmak için yeterli. Bu programın ardından temel üye eğitimleri başlayacak. Etkin üyelik formasyonu, partimizi halkla buluşturma, parti politikalarının halka anlatılması noktasında önemli bir rol oynayacak ve CHPnin bu ülkeyi iyi yönetme konusundaki iddiası da ortaya konulmuş olacak.
     Sarı, eğitim programları kapsamında geçen yıl Mersinde düzenledikleri yaz kampından olumlu sonuçlar aldıklarını, bunu yaygınlaştırarak tekrarlamak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER