CHP İl Başkanı Keleş, Akyazı Sanayi

CHP İl Başkanı Keleş, Akyazı Sanayi Sitesini ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - 30.11.2012 - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş, Akyazı Sanayi Sitesini ziyaret etti.
     Keleş, ziyarette yaptığı konuşmada, Sakaryanın bel kemiği olan esnaflarla her gün birebir görüşüldüğünü kaydederek, ziyaretlerde konuşulanların sözde kalmadığını, kalıcı çözümler sunularak, seçimlerde başarılı olunduğu takdirde çözümler uygulanacağını söyledi.
     Akyazı Sanayi Sitesinin daha önemli bir konumda olması gerektiğini belirten Keleş, yeterli yatırım yapılmaması nedeniyle Sakaryanın en büyük ilçelerinden biri olan Akyazının gerekli gelişmeyi gösteremediğini ileri sürdü.
     Akyazıya ziyaretlerin sıklaşacağını vurgulayan Keleş, CHPnin her üyesinin fikri ve vicdanı hür, sözünü söylemekten kaçınmayan yapıya sahip olduğunu ifade etti.
     Keleş, yakın zamanda Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Bursa Milletvekili Kemal Ekinci ile danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, Bugün sayın vekilimiz Engin Özkoçun da programa katılmasını istedik fakat Ankarada Türkiye ve Sakaryanın problemlerine yoğun mesai harcadığından dolayı programımıza katılamadı. Bizler, sizlerle diri bir şekilde biz buradayız diyebildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Akyazıda CHPnin başarılı olacağına her üyemiz yürekten inanmalıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu / Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Keleş, Akyazı Sanayi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER