CHP İpsala Kadın Kolları dayanışma yemeği

CHP İpsala Kadın Kolları dayanışma yemeği düzenledi


EDİRNE (A.A) - CHP İpsala Kadın Kollarınca dayanışma yemeği düzenledi.
     CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, yemekte yaptığı konuşmada, Türk kadınının kendisini Cumhuriyetin kazanımlarıyla yetiştirdiğini söyledi.
     Türk kadınının tarih boyunca Mustafa Kemal Atatürkün evladı olarak gurur verici işlere imza attığını belirten Gürkan, şunları kaydetti:
     "Çok zorlu bir seçim maratonu bizi bekliyor. Kadınlarımızın bu dönemde tutacağı mevziler çok önemli. Bu mücadelede kadınlarımızın gücü olmazsa katkısı olmazsa CHP çok eksik kalır. Genel başkanımızın da partimizin en güvendiği kesim kadınlarımızdır. Kadınlarımız devrimlerin gerçek sahibidir. Ulu önder Atatürk Türk kadınına Avrupadan bile önce seçme ve seçilme hakkı tanımıştır. İpsalada yapılan yeni bir çalışmayla Turpçular köyü ve ardından AK Parti tarafından kapatılan Sultan, İbriktepe ve Hacı beldelerimizi meclis kararıyla İpsalaya bağlamayı hedefliyoruz. Hedefimiz İpsalayı 15 bin nüfusa çıkarmak."
     CHP İlçe Başkanı Tevfik Dirik de kadınların, çocuklarına küçük yaşlardan itibaren vatan sevgisini vermesi gerektiğini söyledi.
     CHP İpsala Kadın Kolları Başkanı Mürvet Avcıoğlu ise toplumdaki "hep erkek yapar, erkek bilir" mantığını CHPli kadınların değiştirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: İsmail Aliş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber CHP İpsala Kadın Kolları dayanışma yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER