CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Partimizin yerel seçime hazırlık stratejilerini araştırmak ve çalışmak için gidilmedik ev, gidilmedik insan bırakmayacağız


ARTVİN (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Partimizin yerel seçime hazırlık stratejilerini araştırmak ve çalışmak için gidilmedik ev, gidilmedik insan bırakmayacağız dedi.
     Yedi Ayda, Yedi Bölgede CHP Kadınları Anadolu Yollarında programı kapsamında CHP Borçka İlçe Başkanlığını ziyaret eden Dokuzcan, burada partililere hitaben bir konuşma yaptı.
     Seçimlere kadınların katılımının önemine işaret eden Dokuzcan, şöyle konuştu:
     Bu güçle yerel seçimlere hazırlık yapacağız. Ziyaret ettiğimiz illerde halkımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Partimizin yerel seçime hazırlık stratejilerini araştırmak ve çalışmak için gidilmedik ev, gidilmedik insan bırakmayacağız. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün söylediği, bir insan topluluğunun yarısı zincire bağlandığı zaman diğer yarısı çalışamaz sözü vardır. O yüzden diğer yarısını oluşturan kadınlarımızın seçimlerde daha aktif roller almasını istiyorum.
     Seçimden seçime çalışma yapmadıklarını, her zaman toplumun yanında olduklarını belirten Dokuzcan, Bizler bir günlük değil, seçimden seçime değil, her an her zaman beraberiz. Asla ve asla ön yargılı olmayalım. Siyasi bilgi ve kültüre sahip olmalıyız. Yerel seçimler moduna gireceğimiz ilerleyen süreçte seçmenimizin ayağına gittiğimizde o kişinin şeceresini iyi bilelim. Bizler o değerli insanlarımıza neler yapabiliriz düşüncesini önceden bilmeliyiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Bülent Atasert / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER