CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Kadın erkek eşitliğine giden yol, kadın ve erkeğin o yolda beraber, omuz omuza yürümesinden geçiyor


AMASYA (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın erkek eşitliğine giden yol, kadın ve erkeğin o yolda beraber, omuz omuza yürümesinden geçiyor dedi.
     Dokuzcan, partisinin Amasya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kenti "CHP Kadınları Anadolu Yolunda, 7 Ayda 7 Bölge" çalışması kapsamında ziyaret ettiklerini belirtti.
     Türkiyedeki kadın sorunlarının, erkeklerin desteğiyle çözülebileceğini savunan Dokuzcan, Kadın erkek eşitliğine giden yol, kadın ve erkeğin o yolda beraber, omuz omuza yürümesinden geçiyor. Türkiye siyasetinde gelinen noktada, kadın üzerinden, şiddet dili üzerinden yapılan bir siyaset var diye konuştu.
     Dokuzcan, yerel seçim sürecinin yaklaştığını anımsatarak, Bu süreçte başarıya gidecek gücün kadından geldiğine inanarak bu çalışmanın temelini oluşturmaya başladık. Bizim 3 temel amacımız var, yaklaşan yerel ve genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı seçimi için etkin, verimli ve daha güçlü bir kadın kolları oluşturmak ifadelerini kullandı.
     Farklı kadın gruplarıyla bir araya gelerek sorunlarına çözüm önerileri sunup yerele ait politikalar üretmeyi planladıklarını vurgulayan Dokuzcan, özellikle yerel seçimlerde kadın temsilini artırmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER