CHP Sakarya İl Başkanı Keleş:

CHP Sakarya İl Başkanı Keleş: -Kira veren üreticilerimize dükkanları maliyetine, uygun ödeme koşullarıyla kendilerine vereceğiz


SAKARYA (A.A) - CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, belediye seçimlerini kazandıkları takdirde, işletme sahiplerine uygun fiyatlarla dükkan vereceklerini söyledi.
     Süpürgeciler Sitesini ziyaret eden Keleş, esnaflarla görüştü.
     Keleş, süpürge imalatçılarının koşullarının günden güne zorlaştığını belirterek, En iyi süpürge imalatı Sakaryada yapılırken artık bu işin zanaatkarları birer birer iş yerlerini kapatmakta. Bu iş, emek işi, ustalık işi olan süpürge imalatçılığı bir marka haline getirilebilirdi. Oysa, yok olmaya yüz tutmuş biz vaziyette diye konuştu.
     İşletmelerin maliyet giderlerinin azaltılması gerektiğini vurgulayan Keleş, şunları söyledi:
     Zanaatkarlar, Sakaryada bu gidişle 10 yıl sonra ortadan kalkıp merdiven altı üretime döneceğini söylüyor. Büyükşehir Belediyesi, 2014 Mart ayında CHPli bir anlayış yönetime başladığında, buradaki siteye taşınan ve kira veren üreticilerimize dükkanları maliyetine, uygun ödeme koşullarıyla kendilerine vereceğiz. Satış fiyatına değil, maliyeti neyse o fiyata bu işin gerçek emekçilerine, emeklerinin gerçek karşılığını vermeye buradan başlayacağız.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Sakarya İl Başkanı Keleş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER