Çiftlere Evcilik değil, evlilik semineri

Çiftlere Evcilik değil, evlilik semineri


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından evli ve evlenecek çiftlere yönelik bir ay devam edecek Evcilik değil, evlilik konulu seminer düzenlendi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı yazılı açıklamada, evli ve yeni evlenecek gençlerin birbirlerini daha iyi tanımalarını ve anlamalarını sağlayacak önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini bildirdi.
     Evliliğin mutlu bir şekilde sürdürülebilmesi için çiftlerin birbirlerine sevgi ve saygı prensipleriyle davranmaları gerektiğine işaret eden Tütüncü, çiftlere yönelik gerçekleştirilen seminerde mutlu bir evliliğin gereklerini anlattıklarını kaydetti.
     Psikolog Tayfun Doğan da seminerlerde çiftlere evlilik yaşamlarında karşılayabilecekleri sorunları ve bu sorunların çözümleri konusunda yol haritası hazırladıklarını belirtti.
     Kadınların gündelik hayatta yaptığı her işi eşine anlatmak istemesi, erkeğin ise sessiz kalıp bir köşeye çekilmek istemesinin bile bir süre sonra tartışma nedeni olabildiğini ifade eden Doğan, eşlerin birlikte yapmaktan keyif aldıkları konuları keşfetmeleri ve buna göre hayatlarını yönlendirmeleri gerektiğini vurguladı.
     Psikoterapist ve Aile Danışmanı Samet Önder ile Psikolog Tayfun Doğan tarafından verilen seminerin, Kepez Belediyesi Nikah Salonunda bir ay boyunca her hafta sonu saat 11.00 ile 13.30 arasında gerçekleştirileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çiftlere Evcilik değil, evlilik semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER