Cilvegözü Sınır Kapısındaki patlama

Cilvegözü Sınır Kapısındaki patlama -Patlamada yaralanan 28 kişiden 15inin yatarak tedavi gördüğü bildirildi -Ölenlerin otopsi işlemleri sürüyor


HATAY (A.A) - Cilvegözü Sınır Kapısındaki patlamada yaralanan 28 kişiden 15inin yatarak tedavi gördüğü bildirildi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, patlamada yaşamını yitiren 13 kişinin cesedi çeşitli hastanelerin morglarına kaldırıldı. Olayda ölen 3ü Türk, 10u Suriyeli 13 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için otopsi işlemleri sürüyor.
     Patlamada yaralanan 9u Türk 28 kişinin ise Reyhanlı Devlet Hastanesi, Antakya Devlet Hastanesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki tedavileri devam ediyor.
     6sı Türk 15 yaralının yatarak tedavi gördüğü, diğer yaralıların ayakta tedavi edildiği öğrenildi.
     MKÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 2 yaralıdan Kasım Ayazın amcası Kamil Ayaz, hastane önünde AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlama sırasında kendisinin de olay yerinde olduğunu, yeğeniyle giriş çıkışlarda tercümanlık yaparak Suriyelilere yardım ettiklerini belirterek, Her şey bir anda oldu. Nasıl olduğunu anlamadık. Büyük bir patlamaydı. Kapıdaki asma tavanlar bile çöktü, demir kapılar yıkıldı dedi.
     Saldırıda ölen bir Türkün cenazesinin de aynı hastanenin morgunda olduğu öğrenildi.
     Antakya Devlet Hastanesine getirilen 10 yaralının da burada tedavi gördüğü belirtildi.
    
     Muhabir: Lale Köklü - Emin Sansar - Tevfik Işık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Cilvegözü Sınır Kapısındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER