Cinsel tacize 17 yıl hapis

Cinsel tacize 17 yıl hapis -Kastamonuda 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 17 yıl ağır hapis cezası verildi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 17 yıl ağır hapis cezası verildi.
     İddiaya göre, Kastamonuda ikamet eden G.Ş. isimli 11 yaşındaki kız çocuğu, ailesiyle yaptığı tartışmadan sonra evden kaçtı. Bir kız arkadaşıyla görüşerek kalabilecek yer aradığını söyleyen G.Ş, arkadaşı aracılığıyla M.K. ile tanıştı. Bir süre sohbet eden G.Ş. ile M.K. otomobille gezmeye çıktı.
     Otomobilde gezdikleri sırada G.Şnin Evden kaçtım, kalacak bir yerim yok demesi üzerine, M.Knin teklifi üzerine arkadaşı M.Çnin evine gittiler.
     İlk gün aynı evde birlikte kalan G.Ş. ve M.Knin aynı yatakta yattıkları ve bu sırada cinsel ilişkiye girmeden elle temas gerçekleştirdikleri, ikinci gün ise M.Knin aynı odada pantolonunu indiremeye yeltenmesi üzerine G.Şnin O kadar da değil diyerek ilişkiye girmeyi reddettiği belirtildi.
     Bunun üzerine G.Ş. ile bir süre tartışan M.Knin cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü.
     Olayın ortaya çıkması ardından G.Şnin babasının savcılığa şikayette bulunması üzerine, M.K. ile M.Ç. göz altına alınarak, mahkemeye sevk edildi.
     Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan yargılama sonucunda, sanık M.K nitelikli cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından 17 yıl hapis cezasına mahkum edildi.
     M.Ç. ise 5 yıl boyunca herhangi bir suça karışmaması koşuluyla serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Cinsel tacize 17 yıl hapis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER