Cizrede çiftçilere yönelik seminer

Cizrede çiftçilere yönelik seminer


ŞIRNAK (A.A) - Cizre Ziraat Odası, çiftçilere yönelik bilgilendirme semineri düzenledi.
     Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Cizre Kaymakamı Ali Sağlam, Mal Müdürü Can Polat, Cizre Ziraat Odası Başkanı Behmen Yılmaz, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Haşim Ekinci, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Bedirhan Şık, İlçe Tarım Müdürü Halit Güçle, Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Celal Vesek, Türk Kızılayı Cizre Şube Başkanı Abdulaziz Sanrı, muhtar ve çiftçiler katıldı.
     Sağlam, seminerde yaptığı konuşmada, tarımcılığın ciddi bir gelir kaynağı olduğunu, gelinen süreçte büyük işadamlarının bile tarıma ve hayvancılığa yöneldiğini, devletin tarım ve hayvancılıkla geçinen çiftçilere yönelik ciddi imkanlar sağladığını söyledi.
     Yılmaz da seminer sayesinde çiftçilerle ve köy muhtarları ile bir araya gelme fırsatı bulduklarını, bundan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını belirtti.
     Çiftçilerin sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak amacıyla semineri düzenlediklerini ifade eden Yılmaz, Tarım yönünden çok geride kalan Cizrede çiftçilere danışmanlık hizmeti vererek, tarımın ilçede yaygınlaşmasını sağlamak ve tarım sektörüne yeni bir heyecan getirmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Cizrede çiftçilere yönelik seminer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER