Cizrede vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi

Cizrede vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi


ŞIRNAK (A.A) - Cizrede Vergi Haftası kutlamaları kapsamında il genelinde en çok vergi ödeyen iş adamları plaketle ödüllendirildi.
     Cizre Vergi Dairesi Müdürlüğünce Grand Hotelde düzenlenen törende konuşan Şırnak Defterdarı Murtaza Kamar, Gelir İdaresi Başkanlığınca yayımlanan geçen yılın istatistiklerinde genel bütçe ve vergi gelirleri içinde Şırnakın vergi tahsilatında bir önceki yıla göre yüzde 44.75 artış olduğunu ifade ederek, bu artış oranı ile Şırnakın 81 il içinde birinci olduğunu belirtti.
     Kamar, vergi tahsilatının gerçekleşmesindeki temel unsurun verginin tahakkuk ettirilmesi olduğunu vurgulayarak, Bu aşamada da geçen yılın artış oranını bir önceki yıla göre yüzde 35,11 artırarak Türkiyede birinci olduk. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyor, Şırnakta bu başarının gerçekleşmesine vesile olan tüm vergi mükelleflerine şükranlarımızı sunuyoruz. Daha iyi bir Şırnak için elimizden gelen hizmeti sunmaya devam edeceğiz dedi.
     Şırnak genelinde en çok vergi ödeyen Yüksel Dış Ticaret, Kadooğlu Grup, müteahhit Fahrettin Aşkına plaketlerini Cizre Kaymakamı Şenol Koca, İl Defterdarı Murtaza Kamar ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Elçi verdi.
     Törene, Cizre Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek ile vergi dairesi çalışanları ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Cizrede vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER