Çorumda dezavantajlı gruplara yönelik proje faaliyetleri

Çorumda dezavantajlı gruplara yönelik proje faaliyetleri


ÇORUM (A.A) - Çorumda dezavantajlı gruplara yönelik proje faaliyetleri kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlarca hazırlanan 28 projenin Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına sunumu yapıldı.
     Çorum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) 2013 Yılı Proje Çağrı döneminde, çeşitli kurumların yoğun çalışma sürecine girdiği bildirildi.
     Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme ile Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programları kapsamında kent genelinde hazırlanan ve OKAya sunulan toplam 28 proje başvurusunun kabul edildiğini ifade eden yetkililer, Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı kapsamındaki 19 proje başvurusunun toplam büyüklüğünün 2.732.324,65 TL olduğunu, OKAdan ise 2.091.958,25 TL hibe talep edildiğini kaydetti.
     Yine Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamındaki 9 projenin başvurusunun toplam büyüklüğünün 3.673.708,22 TL olduğunu vurgulayan yetkililer, OKAdan bu projeler için ise 2.136.810,50 TL hibe talep edildiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumda dezavantajlı gruplara yönelik proje faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER