Çorumda uyuşturucu operasyonu

Çorumda uyuşturucu operasyonu -Kargı ilçesinde düzenlenen operasyonda 95 kilo kubar esrar, 106 kök Hint keneviri ele geçirildi -Aralarında köy muhtarının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı


ÇORUM (A.A) - Kargı ilçesinde düzenlenen operasyonda 95 kilo kubar esrar, 106 kök Hint keneviri ele geçirildi, aralarında köy muhtarının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
     Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile istihbarat şubesi ekipleri, Pelitözü köyünde uyuşturucu madde imal edildiği yönünde gelen ihbar üzerine çalışma başlattı. Güvenlik güçleri, soruşturma kapsamında köy muhtarı M.T. ile M.A.K. ve Ş.Anın ev ve eklentilerinde arama yaptı.
     Narkotik köpeği Leydinin de katıldığı operasyonda, Ş.A. adlı kişinin evinde kurutulmaya bırakılmış vaziyette toplam 95 kilo 100 gram kubar esrar, bahçesinde ise dikili vaziyette 106 kök Hint keneviri ele geçirildi.
     Gözaltına alınan 3 kişiden köy muhtarı M.T. ile M.A.K, ifadelerinin alınmasının ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.
     Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Esma Aygün / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorumda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER