Çorumdan yeni yıl mesajları

Çorumdan yeni yıl mesajları


ÇORUM (A.A) - TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 2013 yılının birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
     TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, mesajında, yeni umutlarla karşılanan 2013ün, insanlığa barış getirmesini, Türkiyenin birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini temenni etti.
     Yeni yıla, yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla girdiklerini dile getiren Uslu, Son 10 yıldır, başta ekonomi olmak üzere eğitim, sağlık, ulaştırma gibi hemen her alanda kaydedilen başarılarla bugün geleceğe umutla bakıyoruz. Ülkemiz istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecine kararlılıkla devam etmekte, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. 2013 yılında da Çorum ilimizde yatırımlarımız artarak devam edecektir ifadelerini kullandı.
     Karadaş ve Başaranhıncal ise yayımladıkları ortak mesajda, yeni yılın sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dileyerek, şunları kaydetti:
     Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın farkında olarak çalışmalıyız. Hükümetimizin koyduğu 2023 vizyonu dahilinde kendi hedeflerimizi yüksek tutarak, ülkemizin kalkınmasına paralel bir hızla gelişmeye devam eden güzel ilimizin tüm fertlerinin yeni yılını kutlar, 2013 yılının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dileriz.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumdan yeni yıl mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER