Çubuklu eskrimciler, 5. Minikler Samanyolu Kupasında

Çubuklu eskrimciler, 5. Minikler Samanyolu Kupasında 3 madalya aldı


ANKARA (A.A) - Çubuk Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu bünyesinde kurulan Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübünün eskrim sporcuları, Ankarada düzenlenen 5. Uluslararası Samanyolu Çocuk Kupası Süper Minikler Şampiyonasından 3 madalya ile döndü.
     Ülkü Ulusoy Spor Salonunda yapılan turnuvaya çeşitli illerden toplam 230 sporcu katıldığını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Kalender, turnuvada süper minikler ve minik bayanlar ile erkekler kategorilerinde karşılaşmalar yapıldığını belirtti. Karşılaşmalara on sporcu ile katıldıklarını ve ilk sekize üç sporcularının girdiğini anlatan Kalender, minik sporcularının 3 madalya ve kupalarla ilçelerine döndüğünü bildirdi.
     Karşılaşmalarda sporcularının mücadelelerinin, izleyenlerin ve ailelerinin nefesini kestiğini vurgulayan Kalender, şöyle konuştu:
     Müsabakaya Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Hatay, Bursa gibi birçok kentten yaklaşık 230 sporcu katıldı. Yoğun bir antrenman döneminden geçen sporcularımız da müsabakalara katıldılar. Her zaman hedefimiz ilçemize altın madalya getirmek, ancak bu sefer başaramadık. Altın madalya yerine gümüş ve bronz madalya getirdik. Minik erkekler kılıç branşında Hüseyin Münir Pişkin üçüncü, minik bayanlar kılıç branşında Sultan Bürücü ikinci ve Zeynep Doğmuş üçüncü oldu. Sporcularımız adeti bozmayarak yine ilçelerine madalyalarla döndü. Sporcularımıza destek olan ailelerine ve yöneticilerimize, gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Sporcularımızdan da başarılarının devamını diliyoruz.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak ise Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Kalender başta olmak üzere sporcuları ve ailelerini kutladı.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çubuklu eskrimciler, 5. Minikler Samanyolu Kupasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER