Cumhuriyet Başsavcısı Yılmazdan BAKİADa ziyaret

Cumhuriyet Başsavcısı Yılmazdan BAKİADa ziyaret


BARTIN (A.A) - Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurtu ziyaret etti.
     Dikyurt, ziyarette yaptığı konuşmada, Yılmazın derneklerine teşrif etmesinin kendilerini onurlandırdığını belirterek, derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     İşadamları arasında paylaşma ve dayanışma kültürü ile ticari ilişkilerin gelişmesine önem verdiklerini aktaran Dikyurt, kentin kalkınıp gelişmesi adına gönüllülük esasıyla çalışmalar sergilediklerini söyledi.
     Dikyurt, haftalık yönetim kurulu toplantılarında kentteki sorun ve güncel konular hakkında istişareler yaptıklarını aktararak, Derneğimizin bugün onur konuğu olan Cumhuriyet Başsavcımız Şaban Yılmaza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Görevinde tekrar başarılar diliyoruz. Kentimizin gelişip kalkınması vitrine çıkarılması adına da üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz dedi.
     Yılmaz da, birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergileyen sivil toplum kuruluşlarına, bulundukları şehrin gelişmesi ve kalkınması adına önemli vazifeler düştüğünü belirterek, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
     Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Cumhuriyet Başsavcısı Yılmazdan BAKİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER