Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atama -Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Berk, görev yaptığı hastaneye Başhekim oldu


MALATYA (A.A) - Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine, aynı kurumda 3 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Erhan Berk, asaleten atandı.
     Berk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalıştığı kurumda Başhekimliğe atanmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, sorumluluğunun arttığını söyledi.
     Hastanelerinin, tıbbi ve teknik cihazlarının yanı sıra fiziki yapısı, personeli ve sunduğu sağlık hizmetleriyle bölgede önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Berk, Tek kişilik hasta odaları, özellikli tıbbi cihazları, sahip olduğu alt yapısıyla hastanemiz dünya standartlarında. 2006 yılında Hulusi Efendi Vakfı tarafından yaptırılıp içinin tefriş ve tıbbi cihazlarıyla tamamlanarak Sağlık Bakanlığına devredilen, hayırseverlerin katkılarıyla hizmet kalitesi artırılan hastane, Darende ve çevresindeki binlerce hastanın başvurduğu önemli bir merkez dedi.
     Berk, gerek tedavi için gelen hastalar gerekse de personelin memnun olduğu bir kurum anlayışını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.
     Malatyada 1977 yılında dünyaya gelen Berk, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde uzmanlığını tamamlayan Berk, 2009 yılında Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine görev yapmaya başladı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimliğine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER