Demredeki şiddetli yağış

Demredeki şiddetli yağış -Sel felaketinden etkilenen üreticiler, seralardaki çalışmaları izlemeye gelen vatandaşlara tepki gösterdi


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Demre ilçesinde, iki gün önce etkili olan sel felaketinde seraları zarar gören üreticiler, seralarından suyun boşaltılması çalışmalarını izlemeye gelen vatandaşlara tepki gösterdi.
     AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rıza Sümer başkanlığındaki heyet, Güvercinlik Mahallesinde selden serası ve evi etkilenen Tahir Kocagözü ziyaret ederek, Geçmiş olsun dileğinde bulundu. Serasındaki suyu boşaltmaya çalışan Kocagöz, bu sorunu her yıl yaşadıklarını söyledi. Yetkililerden sorunun çözümü için destek isteyen Kocagöz, Gerekirse arabamı satayım, motorumu satayım size yardım edeyim. Bu soruna hep birlikte çözüm bulalım dedi.
     AK Parti heyetinin Güvercinlik Mahallesinde su basan diğer seraları ziyareti sırasında, bazı üreticilerle çalışmaları izleyen vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. Seralarındaki zarar yüzünden gergin olan üreticiler, çalışmaları izleyen vatandaşların bölgeden uzaklaşmalarını istedi. Bu sırada bir üretici, kendilerini izleyenler arasında bulunan ve serası zarar görmeyen bir başka üreticiye yumruk attı. Gerginlik, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sona erdi.
     AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, selin yaşandığı andan itibaren soruna çözüm bulmak için çalıştıklarını, DSİ ve Karayolları ekipleriyle sel bölgesine giderek neler yapılabileceğini tartıştıklarını söyledi. AK Parti, Myra Antik Kenti ve Köşkerler köyünü de ziyaret etti.
     Öte yandan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök de sel bölgesini ziyaret ederek, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçudan felaket hakkında bilgi aldı. Başkan Topçu, Yaşanan felaket çok büyük. Mal kaybımız çok. Neyse ki can kaybımız yok. Tek tesellimiz bu dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak / Güç Gönel
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Demredeki şiddetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER