Denizlide cinayet ve intihar

Denizlide cinayet ve intihar -Av tüfeğiyle kayınvalidesi ve kayınpederini öldüren damat, aynı silahla intihar etti


DENİZLİ (A.A) - Denizlinin Çal ilçesinde av tüfeğiyle kayınvalidesi ve kayınpederini öldüren damat, aynı silahla intihar etti.
     Kabalar köyünde çiftçilik yapan iki çocuk annesi Halime Tatar (24), şiddetli geçimsizlik nedeniyle 20 gün önce babasının Çaldaki evine sığındı.
     Barışma isteğini reddeden Halime Tatar, boşanma davası açarak, kendisini ve ailesini rahatsız ettiği iddiasıyla eşi Neşat Tatar (32) hakkında şikayette bulunarak koruma kararı aldırdı.
     Kayınpederi Aziz Balının (51) evine gelen Neşat Tatar, tartıştığı eşinin babasını ve kayınvalidesi Münire Balıyı (49) av tüfeğiyle öldürerek, olay yerinin 500 metre ilerisindeki Çeşmebaşı mevkisinde aynı silahla intihar etti.
     Tatar ile kayınpederi ve kayınvalidesinin cenazeleri incelemenin ardından morga kaldırıldı.
     Olay sırasında komşularında olan Halime Tatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babaevine döndüğü günden bu yana eşinin kendisini ve ailesini rahatsız ettiğini, şikayette bulunup koruma kararı çıkarttıklarını söyledi.
     Tatar, yetkililerin kendisini bir kadın sığınma evine yerleştirme önerisinde bulunduğunu ancak babasının buna sıcak bakmadığını anlattı.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Denizlide cinayet ve intihar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER