Denizlide siyaset eğitimi verilecek

Denizlide siyaset eğitimi verilecek


DENİZLİ (A.A) - Denizlide Uluslararası Politika Akademisinin (UPA) tarafından Siyaset Okulu etkinliği düzenleneceği belirtildi.
     Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) desteğiyle düzenlenecek eğitimler için Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) stant açıldı.
     DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk siyasetinin önde gelen isimlerinin 6-7-8 Mayıs tarihlerinde EGS Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek etkinlikte ders vereceğini belirtti.
     Çaputçu, şöyle dedi:
     "Etkinlikte CHP genel başkan yardımcıları Adnan Keskin ve Süheyl Batum, MHP genel başkan yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Reşat Doğru, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de ders verecek. Siyaset Okulu için Denizliye gelecek isimlerin arasında Murat Karayalçın, Zeki Sezer Onur Öymen, Beyhan Aslan gibi isimler de bulunuyor. Siyaset Okulu nedeniyle DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, LDP Genel Başkanı Cem Toker ve HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu da Denizliye gelecek.
     Türk siyasetinin önde gelen isimleri, ağırlığını Pamukkale Üniversitesi ve komşu üniversitelerin öğrencilerinin oluşturacağı kalabalık bir kitleye siyaset dersi verecek. Bu etkinlikle siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi alanlarında okuyan öğrenciler başta olmak üzere aktif politikaya meraklı gençlere ulaşmayı hedefliyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Denizlide siyaset eğitimi verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER