Denizlideki trafik kazası

Denizlideki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden eski ÇAYKUR Genel Müdürü ve Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ergüven için tören düzenlendi


RİZE (A.A) - Denizlide iki gün önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski ÇAYKUR Genel Müdürü ve Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tuncer Ergüven için tören düzenlendi.
     Ergüven için Çaykur Genel Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Rize Valisi Nurullah Çakır, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
     Sütlüoğlu, burada yaptığı konuşmada, Tuncer Ergüvenin uzun yıllar çay sektörüne hizmet verdiğini belirterek, Çayı, Rizeyi, Türkiyenin her yerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı. Çok sayıda başarılı çalışmada yer aldı. Rize için büyük fedakarlıklar yaptı. Tuncer Ergüvenin yaptıklarını Rize ve Rizeli unutmayacaktır. Hayatının son anına kadar Rizeye hizmet etmek için çabaladı. Hepimizin başı sağ olsun dedi.
     Ergüven için Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerinde ikinci tören düzenlendi. Törene, kulüp yönetim kurulu üyeleri Ömer Ofluoğlu ve Mustafa Baltacı, eski kulüp başkanları Ali Baba Çillioğlu, Mehmet Aslankaya, Muharrem Kürkçü ve Köksal Mataracı, Teknik Direktör Mustafa Denizli, eski ve yeni bazı futbolcular ile spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.
     Ömer Ofluoğlu, yaptığı konuşmada, Tuncer Ergüvenin Çaykur Rizespora, ekonomik zorlukların yaşandığı yıllarda başkanlık yaptığını ve kulübün bugünlere gelmesinde büyük emeği olduğunu söyledi.
     Duaların ardından Ergüvenin cenazesi, cenaze aracıyla Fındıklı ilçesine götürüldü. Cenazesi, yarın öğle vakti aile mezarlığına defnedilecek.
     Denizlide meydana gelen trafik kazasında Tuncer Ergüven (69) yönetimindeki 53 FC 030 plakalı otomobil, Bozkurt ilçesine bağlı Alikurt Köyü Başçeşme mevkisinde karşı şeride geçerek Hasan Şahin (37) idaresindeki 35 UFL 40 plakalı minibüs ile çarpışmış, yaralanan Ergüven Çardak Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Denizlideki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER