Denizliye gitmeden emekli olacaklar

Denizliye gitmeden emekli olacaklar


DENİZLİ (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Acıpayam Merkez Müdürlüğünde Bağ-Kurluların emeklilik işlemleri yapılmaya başlandı.
     SGK Acıpayam Merkez Müdürlüğünün, 5510 sayılı kanunun 4B kapsamındaki Bağ-Kurlularla ilgili tüm işlemleri yapmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar Denizliye gitmeden Acıpayamda emeklilik işlemlerini yapar hale geldi.
     Bu kapsamda ilk emeklilik maaşı bağlanan 13 vatandaşa emekli olduklarına dair yazılı belgelerinin verilmesi dolayısıyla Acıpayam SGK Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. Törende, emekli olan 13 vatandaşa belgeleri Acıpayam SGK Müdürü Aytun Akşit tarafından verildi.
     Acıpayam SGK Merkez Müdürü Aytun Akşit, törende yaptığı konuşmada, Artık emeklilerimizin hizmet ayağına gelmiş olup, Denizliye gitmeden 4B emeklilerimizin maaşları bağlandı ve diğer tüm işlemleri müdürlüğümüzce yapıldı diye konuştu.
     Emekli olan vatandaşlara maaşlarının hayırlı olmasını dileyen Akşit, Bundan sonraki günlerinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dileriz. Emeklilik maaşlarının bağlanmasında emeği geçen başta İl Müdürümüz Ahmet Kurt olmak üzere emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Emekli olan vatandaşlar da yapılan bu hizmetten mutlu olduklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizliye gitmeden emekli olacaklar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER