Derikte ev ve iş yerlerinden hırsızlık

Derikte ev ve iş yerlerinden hırsızlık -Maddi değeri yaklaşık 75 bin lira olan malzemeleri çaldıkları iddiasıyla 7 kişi tutuklandı


MARDİN (A.A) - Derik ilçesinde ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 8 kişiden 7si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Derik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ev ve iş yerlerinde hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile 8 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
     Zanlıların ev ve müştemilatında yapılan aramalarda, çalıntı olduğu tespit edilen malzemelere el konulduğu bildirilen açıklamada, adli makamlara sevk edilen şahıslardan 7sinin tutuklanarak Derik Kapalı Cezaevine teslim edildiği kaydedildi.
     Malzemelerin maddi değerinin yaklaşık 75 bin lira olduğu ve tespit edilen 6 faili meçhul hırsızlık olayının aydınlatıldığı vurgulanan açıklamada, tutuklanan şahısların Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesinde gerçekleşmiş olan bazı hırsızlık olaylarının da failleri olduklarının belirlendiği bildirildi.
     Öte yandan Mardine bağlı Yalımköy beldesinde iki ayrı inşaat firmasına ait iki iş makinesinden toplam 280 litre mazot çalındığı tespit edilen kişinin de çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar / Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Derikte ev ve iş yerlerinden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER