Desticiden AA Eskişehir Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Desticiden AA Eskişehir Bölge Müdürlüğüne ziyaret -BBP Genel Başkanı Destici: AAnın tarafsızlığının yanında ülkenin ve milletin menfaatlerini öne koyarak gösterdiği hassasiyetleri takdir ediyoruz -Dürüst, ahlaki ve tarafsız


ESKİŞEHİR (A.A) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansının (AA) tarafsızlığının yanında ülkenin ve milletin menfaatlerini öne koyarak gösterdiği hassasiyetleri takdir ediyoruz dedi.
     Destici, AA Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetini makamından ziyaret etti. Destici, ziyaretinde, Türkiyenin en önemli haber ajansı olan AAnın Eskişehir Bölge Müdürlüğünü ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     AAnın kurulduğu günde bu yana Türkiyedeki ve yurt dışındaki geniş ağıyla, görsel ve yazılı habercilik anlamında insanların beklentilerini karşıladığını ifade eden Destici, şöyle konuştu:
     AAnın tarafsızlığının yanında ülkenin ve milletin menfaatlerini öne koyarak gösterdiği hassasiyetleri takdir ediyoruz. Bunun devam etmesini istiyoruz. Dürüst, ahlaki ve tarafsız yayıncılığı, milletin birliğini pekiştirmesi ve ülkenin varlığının korunması açısından önemli görüyoruz. Bu yüzden AAya şükranlarımı sunmak istiyorum. Her gittiğim yerde AAdaki arkadaşlarımızı ziyaret etmeye çalışıyorum. Önemli bir hizmet yapıyorlar. Bazı bölgelerdeki arkadaşlarımız canları pahasına bu hizmetleri yerine getiriyor. AAnın, daha geniş kadrosu ve daha geniş hizmet ağıyla devam etmesini istiyorum.
    
     -Eskişehirin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması-
    
     Destici, Eskişehirin sanayi ve kültür anlamında Türkiyenin önemli şehirlerinden birisi olduğunu anlatarak, Eskişehirin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması önemli. Eskişehirli hemşehrilerimin bunun bilincinde olması gerekiyor. Buna katkı sunmaları gerekiyor. Eskişehirin Türk dünyasında, ülkemizin içinde, dünyada tanıtma noktasından önemli bir süreç. Sayın Valimizin öncülüğünde bu süreç devam ediyor. Sayın Valimizi bu süreçte destekliyoruz. Eskişehir bu süreçten yüzünün akıyla çıkacaktır diye konuştu.
     Çetin de AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün ortaya koyduğu 100. Yıl Vizyonunda AAnın dünyanın ilk 5 büyük ajansı içinde olma hedefine ulaşması için AAnın bütün ekibinin var gücüyle çalıştığını hatırlattı.
     Konuşmaların ardından Çetin, Desticiye AAnın, 100. yıl vizyonu çerçevesinde hazırlanan, bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayımlanan 2012 Yıllığını takdim etti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Desticiden AA Eskişehir Bölge Müdürlüğüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER