Disney kahramanları seyircisiyle buluştu

Disney kahramanları seyircisiyle buluştu -Mickey Mouse, Küçük Deniz Kızı, Aladdin ile Disney/Pixardan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu Disney kahramanları bin 100 kişilik çadırda ilk gösterilerini yaptı


ANTALYA (A.A) - İstanbul Çocuk Tiyatrosunun (ICT) Türkiye turnesine çıkardığı Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald, Goof, Küçük Deniz Kızı, Aladdin ve Disney/Pixardan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu Disney kahramanları, ilk gösterilerinde seyircisiyle buluştu.
     Antalya Akvaryumun yanındaki alanda kurulan bin 100 kişilik çadırda gerçekleştirilen gösteri öncesi kokteyl düzenlendi. Disney kahramanları, çadıra kırmızı halıda yürüyerek girdi.
     Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, gösteri öncesi yaptığı açıklamada, Antalyanın önemli bir turizm destinasyonu olması için sadece otel yatırımı ile ilgilenmediklerini, eğitim, eğlence gibi konularda çalışma yaptıklarını söyledi.
     Kente gelen turistlerin otellerden çıkmadığı yönünde eleştiriler yapıldığını dile getiren Tamince, bu etkinliklerle Antalyaya gelen misafirlere dünyaca bilinen gösteriler sunulacağını ifade etti. Gösterilerin, özellikle çocukları çektiğine değinen Tamince, Antalyanın, aileleri yönlendiren çocuklara duyarlı bir turizm merkezi olduğunu kaydetti.
     Turizm açısından bu sezonun çok iyi göründüğünü söyleyen Tamince, "Türkiyenin gelişmesine paralel olarak çok önemli rezervasyonlar alıyoruz. 2013 parlak bir yıl olacaktır. Amacımız bunu kalıcı hale getirmek" dedi.
     İstanbul Çocuk Tiyatrosu İcra Kurulu Başkanı Kemal Gürkaynak da ekip olarak Türkiyenin bütün şehirlerinde gösteriler düzenlemek istediklerini söyledi.
     Kokteylin ardından Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald, Goof, Küçük Deniz Kızı, Aladdin ve Disney/Pixardan "Oyuncak Hikayesi"nin yıldızlarının aralarında bulunduğu Disney kahramanları, ilk defa bir çadırda gösterilerini sergiledi. Gösteriyi Antalya Valisi Ahmet Altıparmak da izledi.
     Gösterilerin 3 dilde eylül ayının sonuna kadar devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Disney kahramanları seyircisiyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER