Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, taraftar desteği bekliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, taraftar desteği bekliyor


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, şampiyonluk hedeflerine çok yaklaştıklarını, Pazarspor maçına tüm taraftarı beklediklerini söyledi.
     Klavuz, yaptığı açıklamada, teknik heyet ve futbolcuların çok iyi performans gösterdiğini, bunun karşılığında grupta açık ara lideri olarak şampiyonluk hedefine ilerlediklerini belirtti.
     Ligdeki konumları itibariyle şampiyonluğa çok yakın olduklarını kaydeden Kılavuz, 7 Nisanda evimizde oynayacağımız Pazarspor maçını da kazanıp hem 2. Lige iyice yaklaşmak hem de galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Ama maça gelecek taraftarlarımızın sonuç ne olursa olsun centilmenlikten uzaklaşmamalarını arzuluyoruz dedi.
     Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar nezaretinde gerçekleşen idman, çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, taraftar desteği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER